INLOGGEN
«»

sorry

Sorry
de sorry’s vliegen in het rond
door de wereld van groot en klein
komt het woordje vlot uit ieders mond
bewijs dat spijt er altijd wel zal zijn

maar los van alles of niet doordacht
komt sorry meestal pas wat later
wanneer een feit foutief geacht
voor heibel zorgt of voor een kater

gelukkig klaart de wijde hemel open
en maken grijze wolken vluchtig plaats
want blauw laat alle harten opnieuw hopen
op vrede, liefde maar zeker niks van kwaads!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Metske
Actief sinds: 09-08-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘sorry’ van Metske zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.