INLOGGEN
«»

Het zachte blauw


het zachte blauw


het was een hype
de nieuwste app
gebruikte iets meer
vermogen maar
dan had je ook wat
een hart en een
stel liefdevolle ogen

goed uitgetest
gaf zij een voorzet
tot antwoord op alle
interrelationele vragen
die de nieuwsgierigheid
van de menselijke geest
ooit zullen schragen

in het zachte blauw
sluimert het vraag en
antwoordspel der krullen
ben ik geliefd of zijn
de anderen nog in tel
zal ik volgen of wacht ik tot hun
likes mijn schermpje gaan vullen


wil melker
13/07/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het zachte blauw’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.