INLOGGEN
«»

Schaduwzijde

Toeval bracht jou hier
en mij, ik kijk en zet een stap
dichterbij om je aan te raken

huid en haar, het fluweel
van je blad: wat voel jij
wanneer ik jou streel?

Mijn warmte zoals ik
de jouwe? De zon
in mij?

Mijn tuin is jouw tuin
je staat niet in mijn schaduw
ik alleen in de jouwe

als ik je zon gun
vuur, water, aarde en lucht
je bent nu eenmaal

op goed geluk hierheen
gewaaid, een vreemde
waar ik toevallig woon

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Bundel Lilith's Krachten Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Schaduwzijde’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.