INLOGGEN
«»

Vrijdagmiddaggebeden


vrijdagmiddaggebeden


zij verheffen zich in
onaantastbare formaties
stapelen agressie na
uitgesproken te zijn

ongelijnd zwieren
woorden als denkbeeldig
eiland in de grote oceaan
zonder ooit te standen

tot hij zijn
wereldbeeld ontvouwt
vrouwen charismatisch
bindt in hun gezinssituatie

mannen simpel
om zijn vingers windt in
bevestiging van hun bestaan
door de macht van de haan

weer zal hij de geschiedenis
schrijven van vijftig jaar geleden
alleen de iman zullen hem prijzen
in hun vrijdagmiddaggebeden


wil melker
03/06/2018

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-06-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vrijdagmiddaggebeden’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.