INLOGGEN
«»

Op zwart


op zwart

het is voorbij
de schermen staan
overal op zwart

er is helemaal
geen leiding meer
ieder gaat apart

mensen zijn verdwaasd
ineens verstoken
van hun speeltjes

nog zijn er
enkele enclaves
die digitaaltjes vragen

zij schermen zich af
willen niets meer met
anderen te maken hebben

communiceren gaat
weer als vanouds met
ogen stem en lichaamstaal

er zijn geen
misverstanden in verbinden
alles doet onmenselijk zeer

er wordt niet
gegraaid want delen geeft
verantwoordelijkheid aan velen

ja ieder draagt
zijn steentje maar ook
eindelijk zijn talenten bij

kunnen wij alsnog een
nieuwe wereld bewonen door
de andere eens grondig te schonen

wil melker
08/05/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-05-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Op zwart’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.