Britt

Dirk

Britt
D66 heeft een wetsvoorstel over orgaan donatie gemaakt
maar het verhaal van Britt Dekker heeft iedereen geraakt
haar vader redde zes levens met zijn organen
longen en hart waren op zoals ze zelf aangaf
maar haar vader leeft voort over zijn graf
een betere ambassadrice kon deze wet zich niet wensen
een emotionele oproep aan alle niet geregistreerde mensen
deze Britt, door veel mensen gezien als een beetje naïef
is volgens mij en vele anderen heel slim, aardig en lief
eerst weggezet als paardenmeisje in de praatshow
gaf een betoog over donatie, als een tornado
de studio viel stil en het publiek luisterde ademloos
wel of niet registreren maakte emoties los, haar optreden was grandioos.
Dick

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dirk (Actief sinds: 09-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Britt’ van Dirk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.