INLOGGEN
«»

en nu

na het zwemmen
kijken we door brillen
met aangedampte glazen
gestalten zijn bedekt met waas
je kan hun blik niet lezen
ontwijken en vermijden
in een schimmenspel
de blik vooruit gericht
en iedereen ziet andere gevaren
die zijn er ook
en levensgroot
maar we rennen rond
als kippen zonder kop
pas op
voor zij die zeggen
ik heb het licht gezien

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘en nu’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.