INLOGGEN
«»

de vreemdeling

wordt afgemaakt
luis in de pels
die krabben lastig maakt
anders dan de rest
eenzame lijder
in het oog
wordt hij de dader
verdrongen
barst los boven zijn kop
zichtbaar, zonder schutskleur
het atavisme van de grijns
is dankbaar voor zijn onbestaan
onze woorden verwaaien
in de wind
van het gepraat
der dagen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘de vreemdeling’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.