INLOGGEN
«»

Zijn apocalyptisch manifest


zijn apocalyptisch manifest


de klok heeft geslagen
wij staan in deze steeds
complexere dagen met
een mond vol vragen

normen en waarden
vervagen in een
wereld die alleen het
hebben zit op te jagen

waar overzichtelijkheid
klonk in het zachte beieren
van klokken zijn de digitale
uurwerken op hol geslagen

de raderen draaien nog
door het oude vakmanschap
maar de tijd is van slag omdat
alles maar moet kunnen en mag

die balans wordt fataal
overmand door haast en stress
klepelt het laatste carillon
zijn apocalyptisch manifest


wil melker
23/11/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zijn apocalyptisch manifest’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.