De oorlog is zo ver weg

Ton Jurriansen

Een klein berichtje in de krant
over oorlog in een land
waar zoveel doden vallen
kille feiten en getallen

Ik lees de woorden bij het ontbijt
wat flarden in de tijd
lees het vluchtig en kort
ga dan naar de sport




Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ton Jurriansen (Actief sinds: 14-09-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De oorlog is zo ver weg’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.