Ramp

Jan Bonthuis

Vliegramp

Hoog in de lucht, niet meer vluchten
alleen met de wolken en blauwe luchten.
Ontspannen weer naar huis
maar er komt een kruis!
Het vliegtuig daalt terwijl het moet gaan stijgen
piloten doen hun best het toestel weer omhoog te krijgen.
Maar de zwaartekracht lijkt het te gaan winnen
er is niets meer aan te beginnen.
Hoog in de bergen in de Alpen van Frankrijk stort het neer
in honderd duizend stukjes je vindt niets meer!
Weer een tragedie vanuit de lucht
weer voor velen de laatste vlucht!
Vrienden en familie heel veel sterkte!!
Jan Bonthuis

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-03-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Jan Bonthuis (Actief sinds: 17-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ramp’ van Jan Bonthuis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.