De klok geluid

wil melker

de klok geluid


ik heb
de klok geluid
zag ogen hoopvol
kijken naar boven

maar met
jullie handenwringen
kon ik verder
niks beginnen

doe dus
met allen tegelijk
eindelijk die
eerste stap vooruit

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

18/02/2015

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De klok geluid’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.