INLOGGEN
«»

de sint rap 2015

Kill we komen hard, je kan het niet ontkennen
Sint en Piet moeten aan de discussie wennen.
Van het noorden naar het zuiden, van Spanje naar Nederland,
komt Sint en Piet naar ons koude kikkerland.
Brengen we je 5 december, wat een groot feest
zo kun je zien, sinterklaas is geweest.
Brengen cadeaus naar de kinderen, de zwarte pieten discussie, die moet minderen!
Kill we brengen feest, we feesten als een beest.
Sinterklaas komt wederom in de buurt, schreeuw het rond, dan zorgen we voor een te gekke avond.
Als je in het grote boek staat ben je niet lief geweest, dan mag je niet mee doen met onze grote feest.
De zwarte pieten discussie is niet tof, hou er over op, voor dat ik ontplof.
Het is het gewoon een traditie, straks komt de politie.
Dus hou op met protesteren, anders moet ik jullie namen noteren.
Laten we gewoon feest vieren, en de boel versieren.
Broodje warm vlees, broodje bakpao
Broodje warm vlees, broodje bakpao
Sinterklaasfeest is waar ik echt van hou..
Broodje warm vlees, broodje bakpao
Sinterklaasfeest is waar ik echt van hou..
Broodje warm vlees, broodje bakpao
Waarom discussieer je , wat is er nou?
Wie noem je Sinterklaas in de sience? zijn kledingstijl is te clean.
Door de jaren heen, komt Sint en Piet hier
5 december, de dag dat ik feest vier
Daar in nederland , hebben ze protest
over zwarte Piet, dat is niet best.
Nu is de rap bijna uit voor dat Sint zijn grote boek sluit.
Weetje nog een leuke rap, zet hem dan in mijn whats app.
En een broodje warm vlees, of een broodje bakpao
Daar bij de snackbar op de hoek krijg je geen sinterklaaskoek
het blijft een normaal feest zoals het altijd is geweest
Ben geen rijm piet maar bewust van de mode
kijk daar komt de postbode
Steeds meer tekeningen je moet wat verzinnen
anders krijgt de goedheiligman niks binnen
Nieuwe namen op de lijst , zwarte piet gaat op reis
straks wordt nederland een kinderparadijs
Want wat ik doe met rijmen daar staan jullie van te slijmen
Ze willen dat ik goud doe, willen dat ik het niet fout doe
Willen dat ik helemaal mee doe , maar zeggen ze houdoe
Broodje warm vlees, broodje bakpao
Broodje warm vlees, broodje bakpao
Sinterklaasfeest is waar ik echt van hou..
Broodje warm vlees, broodje bakpao
Sinterklaasfeest is waar ik echt van hou..
Broodje warm vlees, broodje bakpao
Waarom discussieer je , wat is er nou?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

rapper y pain
Actief sinds: 01-01-2015Informatie bij het gedicht:

dit is een gedicht tegen de discussie over zwarte piet, ik vind dat zwarte piet gewoon zwart moet blijven! de tekst lijkt op broodje bakpao van the opposites Auteursrechten
Op dit gedicht ‘de sint rap 2015’ van rapper y pain zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.