Mediterrane pigmenten

wil melker

mediterrane pigmenten


het licht heeft
andere tinten gekregen
in het dagelijks leven

contrasten worden
scherper uitvergroot
de overloop lijkt dood

tussen blond en donker
kristalliseren steeds vaker
mediterrane pigmenten

als prominent
blijvende segmenten in
ons maatschappelijk bestel

wij kiezen voor transparant
zonder religieus fanatisme
onze vrijheid willen wij niet kwijt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

09/01/2015

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mediterrane pigmenten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.