INLOGGEN
«»

Top 2000 (Alle dertien goed)

Your song, dat is mijn liedje
en ik val voor haar.
Yesterday raakt ook vandaag
bij mij nog steeds een snaar.

‘k Ben dol op good vibrations,
luister naar old and wise
en in het dorp of mijn stad
word ik gelukkig grijs.

Is dit alles? Tuurlijk niet.
Ik hou van blaosmuziek
en bohemian rhapsody
blijft zondermeer uniek.

Maar als ik mag toveren,
eindigt de top een keer
met een formidable lied
en wel ….. happy new year.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-12-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jaap van Oostrum
Actief sinds: 05-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Top 2000 (Alle dertien goed)’ van Jaap van Oostrum zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.