INLOGGEN
«»

Aapje

Aapje

Ze kent een dekselse schavuit
Haalt vreemde streken met haar uit
Ze heeft een Friese naam
Die draagt ze altijd met faam

Hij houdt haar uit de slaap
Maar zij zet hem telkens voor aap
Ze houdt van gekke streken
Haar ondeugd is hem persoonlijk wel gebleken

Gaat volgend jaar 50 worden
Dat is wel een hele horde
Wordt er dagelijks aan herinnert
Iets dat haar nogal eens hindert

Al jaren een trouwe vriendin
Ze maken het elkaar telkens naar de zin
Met lachen, gieren en brullen
Hebben totaal niets te verhullen

Het is een mooi portret
Met Jan deelt zij het bed
Het is een heerlijk gezin
Ze is een trouwe vriendin

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Aapje’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.