INLOGGEN

Abraham gedichten & Sarah gedichten

Ken je iemand in uw omgeving die binnenkort de 50 jaren gaat halen en Abraham of Sarah gaat zien? Verras de Abraham of Sarah in kwestie door een leuk gepast gedicht te overhandigen tezamen met een presentje. Onze Abraham gedichten en Sarah gedichten zijn divers, onze dichters hebben meer dan hun best voor je gedaan! Heb je zelf één of meerdere gedichten of gedichtjes voor deze rubriek, of wil je Abraham / Sarah gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!