zwarte tijden

Ton Jurriansen

De wereld huilt
Kinderen in hongersnood
Oorlogen woeden
De tijd zaait dood

Mishandeling
Folterende pijnen
Wapenindustrie
Mensen die verdwijnen

Onschuldigen vermoord
Zelfmoordterroristen
Godsdienstfanatiek
Zoveel vermisten

Kindermisbruik
Chantage
Chemische wapens
Ravage

En wij maken ons druk om Zwarte Piet
Is dat niet wat hypocriet?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-09-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ton Jurriansen (Actief sinds: 14-09-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘zwarte tijden’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.