Wie speelt zwarte Piet?

Coby Poelman - Duisterwinkel

 Zeg Sint, heb ik het goed verstaan
 of is me nu de clou ontgaan,
 mag zwarte Piet niet zwart meer zijn?
 Is dit een issue, is het gein?
 Als clown ga ik steeds wit geschminkt,
 geen kind dat me een kleur toezingt.
 Misschien moet ík de kade op
 als nepknecht van de nepbisschop.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Coby Poelman - Duisterwinkel (Actief sinds: 28-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Geschreven n.a.v. de discussie of Piet wel of niet zwart mag zijn.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wie speelt zwarte Piet?’ van Coby Poelman - Duisterwinkel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.