INLOGGEN
«»

Glorieuze ochtendstond

Bij zomerse ochtendstond
Kleurt de majestueuze zon
De hemel als een schilderij
Kleuren vloeien in elkaar over
Een avonturier in ons ontwaakt
Wij gaan op ontdekkingsreis
Hoor het concert van vogelenzang
En wees klaar voor vandaag want
Het wordt weer een glorieuze dag

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dillon De Jonghe
Actief sinds: 16-05-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Glorieuze ochtendstond ’ van Dillon De Jonghe zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.