INLOGGEN
«»

Laatste ijsjes

Jonge mensen likken nu nog een ijsje
Ach, ze hebben echt groot gelijk
Zij verbranden wel de calorietjes,
zo fietsend door een zonnige wijk.

Fijn nog wat genietend, zolang dit weer
het hun nog gaf
Straks weer de herfststormen, best wel
een hard gelag!

Dakoyria, 2016.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-09-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Laatste ijsjes’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.