INLOGGEN
«»

boos

te boos voor woorden

nu zwijgt ze als het graf
ze wil graag onbehagen
de klippen opjagen
met lang vergane angst
het paradijs is niet
van welke wereld ook
voel me niet gestraft
als in een ellepijpen lang
verleden
wat komende, wat gaande
bekijk het
je ziet het toch

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘boos’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.