INLOGGEN
«»

Een koude dag!

Het is vandaag een koude dag,
het heeft flink hard gevroren,
je voelt het aan je vingers
en aan je koude oren!

En ook de vogels in de tuin,
kunnen wel wat gebruiken,
ze wachten al in ongeduld
kijkend vanuit de struiken!

Een merel komt wel heel dichtbij
en verwacht een lekker hapje,
ik heb wat strooivoer en wat vet
en oud brood van een kapje.

Nauwelijks ben ik weer in huis,
of het gefladder gaat beginnen,
ieder vecht om een stukje brood,
maar ik ben lekker binnen!
7 Januari 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst
Actief sinds: 28-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een koude dag!’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.