INLOGGEN
«»

verveling

heb je nog wat te doen alsjeblieft
dan duurt de namiddag niet zo lang
de uren blijven zo steken
werkzaamheden maken me niet bang
graag wil ik nog wat betekenen
zodat anderen op mij kunnen rekenen
als is het wat tikwerk of een telefoon
het wordt anders zo gewoon
om thuis zitten te niksen
liever zou ik wat willen fiksen
nu ga ik maar een banaantje eten
dan kan ik vast even de tijd vergeten
dit tikken op rijm gaat wel even
maar liever wil ik wat beleven
de uren kruipen zo traag voorbij
dit is het echt niet voor mij
help, dit is al de derde banaan
toe, geef me maar gewoon die baan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-06-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Marill Meijs
Actief sinds: 30-03-2014Informatie bij het gedicht:

na een werkzaam leven vanaf mijn 16 jaar tot nu mijn 62, ben ik opeens afgeschreven, wie helpt me uit die donkere put van verveling? Auteursrechten
Op dit gedicht ‘verveling’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.