INLOGGEN
«»

Heerlijk

 We eten kawabata,
 mijn zoon en ik,
 een heerlijke vrucht,
 maakt ons niet dik.
 De vrucht is op.
 Mijn zoon
 kijkt naar mijn handen,
 de zijne plakken
 de mijne zijn schoon.
 Als je toch
 naar binnen gaat
 neem je dan koffie mee?
 Met opgetrokken handen
 verdwijnt hij gedwee.

 We drinken samen koffie,
 mijn zoon en ik,
 lekker in de zon
 en maken ons niet dik.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Poelman - Duisterwinkel
Actief sinds: 28-03-2014Informatie bij het gedicht:

Op een stralende dag in april. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Heerlijk’ van Coby Poelman - Duisterwinkel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.