INLOGGEN
«»

Als een groot koor

Als een groot koor

Geef vrijheid door
Ik vraag me af waarvoor
Wat moet ik doorgeven
In vrijheid te leven
Elkaar respecteren
Het leven waarderen
Zijn dit dan zaken
Die mensen raken
Je moet vredig leven
Voor een beter leven
Anderen gaan helpen
Met liefde overstelpen
Nu op deze aarde
Nog zonder waarde
Geef vrijheid toch door
Als magistraal koor

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als een groot koor’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.