Voor een echte vriend/llover

B-Engel Bibi

Niet vergeten en je even laten weten, je verdiend een dikke pluim
Je krijgt van mij zekers een hele dikke duim
Dat mag toch gezegt worden ipv dat je zemelt en zeurt
Dankbaarheid tonen, no matter what, elkaar weer opbeurt
Ik vind mensen dat zeker 100% niet moeten vergeten
Dat je af en toe, als je iemand mag, dat ook moet laten weten
Naar mijn weten, euh gevoel, k bedoel allebei, dat doet dat een mens toch goed
Naar eigen ervaringen, dat je het kracht geeft en een btje moed
Moed, met een D niet een T want dat hoeft niet, nee alles mag,
Vind je dat niej lief van mij, haha ik geef jou mijn welgemeende lach
Ik vind en voel, je hebt een goede ziel en dit zeker verdiendt
En natuurlijk jou dit ook goed doet, je bent een vb voor een hele goede vriend
Kijk uit k doe dit terug, kan ook boosten geven or en al doe ik soms raar
Die wisselwerking gaat prima toch? De basis is daar
Als k stom doe, zeg me dat aub, just let me know
FF koppie erbij en we go with the flow...
Onze demoontjes en engeltjes, dat is wat over ons waakt
Misschien t lot, maar je mn inspiratie weer in mijn wakker maakt
Gewoon zomaar even laten weten ik dankbaar ben voor je vertrouwen
Dat is wel hoop ik een vriendschap waarop ik kan bouwen
Ik hoop je dit niet stom vind, ik weet, soms ben k een raar wicht
Maar lief bedoeld, de een zingt een liedje en de ander maakt een gedicht
Ik zal toch mijn best doen al mn ziel nu ff moe en soms niet weet hoe
Bedankt je luisterd en hoop ik dat ik dat zo toch beetje terug doe
Al met al, ik hoop te bouwen en hoop jij ook een btje wijs bent met mij
Dan krijg je als kadootje deze maf dinnetje er gratis bij
Dit niej eng en jij niet als een ander wegrent, heel vlug
Boeh, deze spook eh ziel geeft je een goede boost terug
Zo dit moest even gewoon flip flap flibberdieflop oh flup der uit
Enigste wat je op de bodem vd put kan, is naar boven en dan vooruit
Yeah de goeiste, meer dan je best kan je niet doen
Thnx topper, lief en krachtig, je een uit een miljoen
Ik onthoud goed en zal ook proberen te staan voor jou
Heel veels liefs voor jou en co, ook van mijn katjes mauw mauw

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

B-Engel Bibi (Actief sinds: 09-03-2024)

Informatie bij het gedicht

Spreek voor zich hoop ik, je niet vergeten en zekers niet spijt hebben je niet hebt laten weten je wijs met diegene bent. Dat doet beide goed. Is superbelangrijk. Deze voor erg goede vriend gemaakt om te laten weten ik blij en dankbaar voor m ben en zo ik dit terug doe.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Voor een echte vriend/llover’ van B-Engel Bibi zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.