INLOGGEN
«»

Zo heerlijk vertrouwd

Rustig was het vandaag op de club; slechts een
vijftal vrouwen voerden een gesprek.
Soms werd het wel wat druk door een erg graag
rebbelende tante. Onderhoudend is zij zeker,
weet beslist van wanten.

Het onderwerp was dit keer eens niet de politiek
Meer hoorde je over een aantal praktische zaken
waar je in de praktijk zoal tegenaan liep.

Ieder reageerde vanuit de eigen achtergrond
Af en toe zijn jeugdervaringen identiek, vaak ook
niet Dát houdt wel de boel gezond.

Mensen uit verschillende windstreken die het tóch
dan vinden met elkaar
Wat bindt is het ouder worden en als gemeen-
schappelijke noemer gezondheidsklachten dáár.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zo heerlijk vertrouwd’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.