INLOGGEN
«»

God

God bestaat.
Doe je een goede daad.
Hij zal er voor je zijn.
Weg verdriet en pijn.
God is er voor ieder mens.
Spreek uit je wens.
Het zal op je pad komen.
De blaadjes straks weer aan de bomen.
Doe de dingen die moeten gebeuren.
En open nieuwe deuren.
God kan je daar bij ondersteunen.
Dat je kan op hem leunen.
Je kan gewoon om zijn hulp vragen.
Naar enkele dagen.
Of zelfs al veel sneller dan je denk.
Krijg je van God een mooi geschenk.
Als je in God geloof.
En jezelf beloof.
Om lief en goed voor jezelf te zijn.
Ook al is je probleem groot of klein.
Vraag om God.
Dat is het lot.

Mightyhand

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Mightyhand
Actief sinds: 08-02-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘God’ van Mightyhand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.