INLOGGEN
«»

In vol ornaat


in vol ornaat


waar aan verjaren
nog een stoffig
image kleeft is het
bij jou altijd feest

natuurlijk is er
de terugblik op
wat is geweest in een
nostalgische caleidoscoop

maar door je lach
die nog straalt
met jeugdige vitaliteit
vergeet ieder die tijd

kijkt in bewondering
naar de souplesse
waarmee jij je door
het leven beweegt

verbazing over
het unieke dat in jou
nog steeds in vol ornaat
naar buiten treedt

je ogen blozen
in de blijdschap die
anderen aan jou geven
in samen te mogen leven


wil melker
17/06/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In vol ornaat’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.