INLOGGEN
«»

van harte

van harte!

deze dag
een gewone dag
- voor velen

deze dag
bijzonder voor mij
bijzonder voor jou
en voor wie je liefhebt

deze dag
bijzondere dag
voor jou
jouw familie
jouw vrienden

deze dag
jouw geboortedag
- verjaar-dag -
een dag daarom
om bij stil te staan

stilstaan
bij jezelf
wie je bent
wat je deed
wat je doet

stilstaan
bij de jouen
voor wie je bent
die je bent

stilstaan
dankbaar
voor wat je geven mocht
en mag
voor wat je kreeg
en krijgt

stilstaan
genietend
bij het gelukkige weten
dat ik
ik leven mag
- met jou
- met hem
- met haar
dat
dat vind ik wat

dat vieren
het leven
het zijn die je bent
- met wie je bent
- met wat je hebt
- met wat je krijgt
- met wat je geeft

dat vieren
- samen -
dat maakt bijzonder
jou en deze dag

deze dag
een dag om te vieren

van harte!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte
Actief sinds: 21-07-2015Informatie bij het gedicht:

verjaardagswens Auteursrechten
Op dit gedicht ‘van harte’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.