INLOGGEN
«»

Als je soms eens verdrietig bent!

Engelen in de Hemel hoven,
zijn daar om onze God te loven.
Zo ook op dit aardse tranendal,
helpen zij en troosten bovenal!

Wanneer je dan eens verdrietig bent,
zeggen zij: ' Kom op zeg, grote vent!
Wat de mensen ook mogen zeggen,
laat je nooit in de luren leggen!

Eens heeft de Schepper het laatste Woord,
kind hou vol, daar is die gouden Poort!
De Heer is daar in Zijn Heerlijkheid,
je mag binnen in *Zijn Zaligheid!*'

- Opgeschreven door Joop Gilhuis -

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Joop Gilhuis
Actief sinds: 09-12-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als je soms eens verdrietig bent!’ van Joop Gilhuis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.