Verdriet

Emma Wessels

verdriet
verdriet is een gevoel dat je mens maakt,
het kan je maken of breken.
wat je ermee doet is je eigen taak,
hetgeen wat het bij mij doet is wreken.

Ik wil ervan af,
af van de pijn.
Dat ik iedereen alles gaf,
dat iedereen wil bij mij wil zijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Emma Wessels (Actief sinds: 28-08-2015)

Informatie bij het gedicht

-

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verdriet’ van Emma Wessels zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.