Tranen om brood (uit verleden)

Lúthien Oronar

Weer een begrote actie
die een taxi neemt
naar niemandsland

in mijn hand
lege hulzen

impulsen tot tranen
banen zich fluisterzacht
een weg

uitleg blijft nog uit

~

hoop op morgen
waar het anders
beter
of nieuwer is

~

Is de opdracht
mijzelf in acht te nemen

boeken links liggend
intuïtie rechts latend

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 10-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Tranen om brood (uit verleden)’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.