Hou je me vast?

Elke

 hou je me vast,
 wanneer ik val?
 hou je me vast,
 als dat moment komen zal?

 zelfs in het donker,
 zal ik je hand zoeken,
 je naam roepen;
 en pas in slaap vallen
 als ik weet
 dat je me vast houd

 hou je me vast,
 wanneer ik val?
 hou je me vast,
 als dat moment komen zal?

 ook in het licht
 wil ik dat je naast me staat
 je hand in de mijne
 voor eeuwig stil zwijgend verbonden

 hou je me vast,
 wanneer ik val?
 hou je me vast,
 als dat moment komen zal?

 eigenlijk gewoon altijd
 bij mij zijn
 ik wil je niet nog eens kwijt
 dat doet veel te veel pijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elke (Actief sinds: 06-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hou je me vast?’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.