INLOGGEN
«»

alles kunnen, maar bedrog

 Ik kan praten,
 Zonder woorden te gebruiken.

 Ik kan huilen,
 Zonder een traan te laten zien.

 Ik kan lachen,
 Zonder het te menen.

 Ik kan vluchten,
 Zonder weg te gaan.

 Ik kan kwaad zijn,
 Zonder uit barsten.

 Ik kan doof zijn,
 Als ze weer eens iets zeggen.

 Ik kan gevoelloos zijn,
 Als ze me weer kwetsen.

 Ik kan mezelf verwonden,
 Zonder het te voelen.

 Ik kan huilen,
 Huilen als ik alleen ben.

 Ik kan mezelf van kant maken,
 Zonder ook maar iets te laten merken.

 Ik kan aanwijzing zijn.
 Zonder dat iemand het merkt.

 Ik kan zwijgen,
 Zodat niemand me hoort.

 Ik ben mezelf niet,
 Maar niemand die het ziet.

 Ik staar voor me uit,
 Zonder iets te zien.

 Ik sluit me ogen,
 En maak dit waardeloze gedicht uit.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Tears-deep-inside
Actief sinds: 11-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘alles kunnen, maar bedrog’ van Tears-deep-inside zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.