INLOGGEN
«»

school juffen

school


elke doordeweekse dag
de dag dat het mag

eigelijk is het moet
dat is de rede dat de vijf dagen de school het me aandoet

maandag
de dag met het apengedrag

dinsdag
de dag van de blikseminslag

woensdag
de egoïstische leerkrachtendag

donderdag
de dag waarbij alles niet mag


vrijdag

dan hebben de juffen drinkgelach

ik weet het heftiger kan het toch niet

en ik herinner elke dag dat ik de school verliet.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

r wolters
Actief sinds: 17-02-2017Informatie bij het gedicht:

hoop dat je het leuk vindt!!! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘school juffen’ van r wolters zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.