Sprookjes gedichten

Hieronder hebben wij alle gedichten over sprookjes, heksen, kabouters, trollen, elfjes en andere sprookjesfiguren. Zo af en toe worden er nieuwe gedichten en gedichtjes over sprookjes gemaakt. Kijk daarom af en toe opnieuw in deze rubriek.

Heb je zelf één of meerdere sprookjes gedichten of kleine korte sprookjes gedichtjes, of wil je gedichten over sprookjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan ter plaatsing naar ons in via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!