maar liever dat nog?

Geert Messelis

gisteren toen de hulk
kwam, zag en overwon
dacht ik is dit het nieuwe rolmodel?
voor kinderen die dromen van
Boudewijn ik roep jouw naam
de tijden veranderden sneller dan ooit
maar ik weet wel zeker
dat voetbal nog een sport was
en geen casino kapitaal
dat wielrennen vol doping stak
maar toch een voorbeeld functie had

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘maar liever dat nog?’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.