Hoe zinvol is het leven

Anja Knops

Ja hoe zinvol is het leven
als je telkens opstaat met beven
niet meer kijkt
en niets meer wijkt

Ja hoe zinvol is dan het leven
dat je soms hevig laat beven
van zorgen, verdriet en pijn
want ook deze behoren erbij te zijn

Ja hoe zinvol is het leven
kom lief mens kijk even
geloof in je eigen
dat mag je niet vermijden
volg je eigen spoor
als je dit innerlijk hoort
loop nooit op een draf
berg af

Ja hoe zinvol is het leven
Ieder kijkt even
weg
en zegt
na een levenslang geluk
kan een volgend niet meer stuk
laat die stofdoek dan maar komen
maar blijf vooral dromen
over je eigen dromen

Ja hoe zinvol is dan het leven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anja Knops (Actief sinds: 20-04-2015)

Informatie bij het gedicht

Inzicht gedicht bestemd voor het dagelijks leven.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hoe zinvol is het leven’ van Anja Knops zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.