INLOGGEN

SMS gedichten

Prachtige SMS gedichten en kleine korte SMS gedichtjes die je gemakkelijk over SMS of Whatsapp kunt verzenden, een deel hiervan is door onze dichters zelf eens verzonden per SMS. Bekijk de SMS gedichten die onze dichters hebben gemaakt zelf maar, er zit altijd wel een leuk gedichtje om te smsen tussen dat volstaat!

Heb je zelf één of meerdere sms gedichten, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!