Alweer gericht op Sinterklaastijd

Dakoyria

Gericht raken de winkels alweer op Sinterklaas-
tijd Ik zag aardige Sintlollies door een broodzaak
verspreid...

Ach, die momenteel straatarme gezinnen, veelal
slachtoffer van deze tijd... Een depot vol met gratis
Sintgeschenken raakte grif het nodige kwijt!

Fantastisch dit soort initiatieven Zelfs een geregeld
ontbijt voor schoolgaande kinderen die dit believen
Het geeft de burger wat moed, die al teveel ontberen
doet.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Alweer gericht op Sinterklaastijd’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.