INLOGGEN
«»

Zwembad in Sintsfeer

Het zwembad, opnieuw dan in Sintsfeer
Een pakjesboot te zien dan, deze keer
Beláden met presentjes, naar de inhoud
kun je raden...
Staat het voertuig toch zo fier daar.

De kinderen volgen snel, beklimmen de
touwen slechts als draden
Een waarschuwing volgt en oeh's en ah's
zijn niet van de lucht

De kinders nemen nu de veiliger duikvlucht.

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zwembad in Sintsfeer’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.