INLOGGEN
«»

Nog weer eens Sint ontmoeten

Nog weer eens als een kind zo'n magisch
moment mogen beleven
De Sint zomaar een handje durven geven.....

Zou je echt wel staan in zijn grote, dikke boek?
Toch niet vergetend jou allesbepalende verzoek!
Ben je werkelijk dan zoet genoeg geweest
Mag je deelnemen aan het grote Klazenfeest?

Voor je dit als kind uiten kon, was het Piet die je
afleidde en ter plekke verzon dat je vást wel wat
lekker lustte? Dát kon je niet verontrusten.

Ondertussen gaf de Sint zijn aandacht aan een
ánder kind! Je voelde je toch wel gelukkig en
heel erg bemind!

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nog weer eens Sint ontmoeten’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.