INLOGGEN
«»

Narcissen

Buiten zie ik de blij bloeiende Narcissen nu staan
Mijn buurman plantte hun bollen, is zélf heen gegaan
Het biedt er een vrolijke aanblik, al is de man verloren
kunnen niet tegenstaande dit de bloemen me bekoren.

Zij bieden een fijne herinnering aan een aardige man
in hun fris-gele gebeuren dat zomaar spontaan opkwam
Een troost bieden zij in een nog steeds winters buiten
kan ik mijn tevredenheid hierover slechts dan nog uiten.

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-02-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Narcissen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.