Sinterklaasgedichten over het zetten van je schoen

Je vindt hier sinterklaasgedichten over het zetten van de schoen, lange en kleine korte gedichtjes. Het zetten van je schoen is een eeuwenoude traditie die al in de 16e en 17e eeuw voorkwam. Vaak werd er in de schoen speelgoed gedaan, en verschillende soorten snoepgoed zoals speculaas, kruidnoten, pepernoten, borstplaat, chocoladeletters, taaipoppen en marsepein. Kun je het hier niet vinden?.. kijk dan eens in de andere rubrieken met sinterklaas gedichten.

Heb je zelf één of meerdere sinterklaas gedichten over het zetten van je schoen, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!