INLOGGEN
«»

Hoe kan ik van je dromen


Ja ik droom elke nacht
dat jij weer naar mij lacht
jij strekt je armen naar mij uit
en roept dan heel luid.

"In de sterren staat geschreven
al wat wij saam nog zullen beleven."
Ver boven zon en maan
daar zie ik steeds die boodschap staan.

Daar zie ik dan dat met een stift
ons beider name
flikkerend als een neon reclame
in het firmament zijn gegrift.

Maar jij hebt mij alle hoop ontnomen
ik zie dit alles slechts in mijn dromen.
Steeds is het dat mijn wereld in stort
wanneer ik weer wakker wordt.

Dus wacht nu niet langer
en kom bij mij terug?
Ik wordt nu steeds maar banger
dus kom Oh kom toch heel vlug

Graag zou ik je bellen
en je dan vertellen
van al die slapeloze nachten
dat ik op jou lig te wachten.

Maar het heeft geen zin
er is voor ons geen nieuw begin
dus hoop ik dat aan die dromen
nu een einde moge komen.
DdJ.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-06-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dolf de Jong
Actief sinds: 26-12-2015Informatie bij het gedicht:

Elke overeenkomst van namen en of personen in deze Candlelight gedichtenreeks met bestaande personen, berusten op een toevalligheid Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hoe kan ik van je dromen’ van Dolf de Jong zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.