INLOGGEN
«»

Sabine..

Sabine

soms denk ik ik kan niet meer ....
dit moet stoppen...maar ik hou
te veel van jou....om je te haten
als ik denk "ik kan niet meer"
dan denk ik "ik kan niet zonder haar
dit moet stoppen om dat ik haten haat...
dan denk ik ik hou te veel van je om je
te haten en denk ik ik kan niet zonder haar
of denk ik dat maar ? ik durf het niet zeggen
misschien moeten we verder om te denken...
om te houden , om te stoppen , maar niet om
te haten maar om te weten of ik echt van je
hou , zonder denken...zonder haten...ik kan
wel nog , we moeten verder , en stoppen met
denken want ik hou te veel van u Sabine...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

chris Vandeninden
Actief sinds: 12-05-2017Informatie bij het gedicht:

omdat Sabine mijn tweede geheime vriendin is , en we elkaar reeds 2 jaren en 4 maanden kennen , we houden zielsveel van elkaar maar hebben steeds conflicten of ruzies als we via het net contact hebben , als we dan life met elkaar zijn , dan kan de dag niet meer stuk en zijn we weer verliefd dwz we kunnen niet zonder elkaar maar ook niet met e Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Sabine..’ van chris Vandeninden zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.