waar gaat het ook weer over

Geert Messelis

in deze van de pot gerukte wereld
waar rijke misdaad bekroond wordt
en armoede bestraft wordt
waar nieuwtjes nieuws snel doen vergeten
schakelt "men" snel over naar de sportredactie
na meisjes die veroordeeld waren
een leven lang te dienen als seksslaven
de echte de wereld bedreigt de virtuele
waar jongens urenlang zitten gamen
zonder benul van wat ze wacht
de angst om van de ladder te vallen
voorbij dure merkkleren
het betalen
om reclame
te mogen dragen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘waar gaat het ook weer over’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.