Den haag,overtreffende trap van laag..

Analfabeter

Na een tijdje nies meer van me heb laten horen,
Wou u als lezer en collegadichter niet continue met mijn negativiteit storen.
Tot ik een mail van dit geweldige platform kreeg,of ik wat wou schrijven, oftewel,waarom ik zolang zweeg.
Dat zal ik even netjes nader toelichten.
Den haag benaderd geen brandweer om mijn geestelijke brand te verlichten.
Daarvoor hebben zij zogenaamde professionele mensen,
Die mij uiteraard behalve begeleid verlof nooit meer in vrijheid wensen.
Dat is onze westerse rechtsstaat.
Haagse huichelaars,tbs' als je de waarheid spreekt,taakstraf als je je het liefst stelselmatig op seksueel gebied met kleine kinderen inlaat.
Na vijftig jaren,op school niets bijzonders geleerd, ben er niet trots op, maar zat verspreid over 35 detenties,een jaar of 10,eerder elf gedetineerd.

Waarom ? Als je er niet trots op bent zult u,heel erg logisch,denken.
Het heeft mij de voor velen ver verstopte viezigheid,de Haagse logica,doen schenken
Het heeft mij mijn ogen geopend,
Deuren gesloten,haat tegen deze staat zenuwslopend.
Voor de meesten ben ik een crimineel.
Waarom ik wel,en niet degene die van kinderen niet alleen de maagdelijkheid,maar ook hun jeugd en hun verdere volwassen bestaan steelt ?
Wel eens bij stilgestaan dat deze patiënten worden beschermd in deze zogenaamd beschaafde westerse rechtsstaat ?
Klapperend met uw oren,is het onzin dat deze bajesklant praat ?
Helaas moet ik u bij deze zeer ernstig teleurstellen.
Kan helaas nog wel een paar telefoonboeken qua dikte vol onzinnige voor u allen hoop ik,maar zinnig voor den haag,vertellen.
Hoorde u het nou goed,schreef die mafkees nou over patiënten?
Helaas wel,als je in dit land kleine kinderen neukt ben je geen crimineel,maar ziek,u had zich deze westerse wereld zeker anders ingeprent ?


Omdat ik het zwijgen wil doorbreken Heb ik na een halve eeuw in dit land,onze nazi ?
Spelfout,gedeeltelijk goed,gedeeltelijk fout,Waarom krijgen tbs'ers geen gratie?
Omdat den haag geen tegenstand duldt.
De longstayafdelingen van tbsklinieken worden bevolkt door mensen zoals ik,die de werkelijke waarheid vertolkt,alle privileges en je leven krijg je het snelst terug als je een kleuter met zaad uit uw volwassen leuter vult.
Sorry,beetje erg lang verhaal.
Dit is voor den haag de orde van de dag,in de media geformuleerd tot het nieuwe normaal.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-09-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Analfabeter (Actief sinds: 09-03-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Den haag,overtreffende trap van laag..’ van Analfabeter zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.